Bedrijfsyoga

De aandacht voor lichamelijk en geestelijk welzijn van werknemers is een actueel onderwerp in de arbeidswereld. In het kader van duurzame inzetbaarheid wordt er steeds meer geïnvesteerd in het welzijn van personeel. Zorgen voor het welzijn van je personeel is een preventieve manier tegen ziekteverzuim en uitval en het vergroot de productiviteit en creativiteit.

Yoga kan in grote mate bijdragen aan het welzijn van personeel. De lichamelijke en geestelijke voordelen van yoga zijn ook zeker toepasbaar op de werkvloer. Of je nu een groot deel van de dag achter een bureau zit of de hele dag op je voeten staat… De kans is groot dat er rugklachten ontstaan. Yoga draagt bij om deze te verlichten en zorgt voor een juiste houding waardoor toekomstige klachten voorkomen worden.
Geestelijk zorgt yoga voor rust in het hoofd. Deze rust geeft ontspanning, focus en ruimte voor nieuwe ideeën. Na een uurtje yoga ga je weer met frisse energie verder aan het werk!

De workshops of lessen die ik geef kunnen gericht zijn op het individueel uitoefenen van yoga, maar er kunnen ook partnerings/groeps-elementen aan toegevoegd worden. Dit maakt dat een yogaworkshop of -les ook een leuke manier van teambuilding kan zijn.

Ben je werknemer of werkgever en lijkt het je leuk om dit eens te proberen binnen jouw organisatie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven.

 

Oog